top of page

SCHOONMAAK

BEDRIJF

Een schone omgeving draagt eraan bij dat mensen prettig werken en dat bezoekers zich welkom voelen. In een schone en frisse werkomgeving wordt beter gepresteerd. 

Meer

SCHOONMAAK ONDERHOUD

Zuid Facilitair is de beste keuze als het gaat om het dagelijkse en periodiek schoonmaakonderhoud van uw werkomgeving. Wij bieden u een volledig schoonmaak-onderhoud pakket, geheel aangepast op uw situatie, wensen en eisen.

 

​Schoonmaken is een vak. Daarom werken wij met goed opgeleide mensen die plezier hebben in hun werk en de Nederlandse taal goed beheersen. Iedere medewerker wordt dan ook in de gelegenheid gesteld om het vakdiploma schoonmaken van SVS te behalen.

 

Naast het dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaakonderhoud, verzorgen wij ook de levering van de sanitaire benodigdheden zoals; papierwaren, zeepproducten, luchtverfrissing en inloopmatten. Voor aanvang wordt altijd een overeenkomst met een duidelijk werkprogramma opgesteld. Door efficiënt schoon te maken gebruiken wij een minimum aan materiaal en producten. Dit is niet alleen goedkoper voor u maar vooral beter voor het milieu.

DAAROM

KIEST U VOOR ONS

  • 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche

  • Persoonlijk contact met ervaren rayonleidsters

  • Professioneel en geschoold personeel

  • Betrokkenheid & flexibiliteit

  • Schoonmaakpakket op maat

SPECIALISTISCHE REINIGING

Klik verder voor meer informatie over onze specialismen.

Glasbewassing
Hogedruk reiniging
Vloeronderhoud
Tapijtreiniging
Zonnepanelen reiniging
Zwembadreiniging

CONTACT

Graag vernemen wij van u in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn. Wij beloven u een passende oplossing aan te kunnen bieden. Vraag vandaag nog een gesprek aan.

Door het invullen van ons contactformulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Bedankt voor de inzending!

bottom of page