top of page

‘Zuid Facilitair’ nieuwe naam voor vertrouwde diensten


Vanaf 1 oktober 2018 krijgen de vertrouwde schoonmaakdiensten van Verbeek een nieuwe naam: Zuid Facilitair. Deze naam doet meer recht aan de variëteit van diensten die we u kunnen aanbieden. In de loop van het najaar voeren we de naamsverandering geleidelijk in al onze uitingen door.

Een stukje geschiedenis Alweer 30 jaar geleden startte Jan Verbeek zijn schoonmaakbedrijf. Zijn eerste klanten kwamen, zoals hijzelf, uit Valkenswaard. Gestaag breidden de diensten en de klantenkring zich uit tot een gedegen, professioneel en regionaal opererend schoonmaakbedrijf.

Nadat Arjan van de Graaf in 2000 eindverantwoordelijke werd, nam hij in 2002 het bedrijf van Jan Verbeek over. Verbeek Schoonmaakdiensten bleef vervolgens groeien en breidde verder uit met een aantal zusterbedrijven. In 2013 werden deze afzonderlijke bedrijven samengebracht binnen één holding: Zuid Facilitair. De naam Zuid Facilitair zal u dus al bekend in de oren klinken.

Klaar voor de toekomst Met één nieuwe naam voor ons uitgebreide, maar vertrouwde dienstenpakket, blijven wij graag uw partner op facilitair gebied. Door het samenbrengen van onze expertises, zijn we in staat flexibeler in te spelen op uw specifieke vraag. Zo staan we voor u klaar en zijn we klaar voor de toekomst.

We rekenen er op u met deze informatie van dienst te zijn. Als u vragen of met ons in gesprek wilt, neem dan gerust contact met ons op!

Hartelijke groet, namens het hele ‘Zuid Facilitair-team’

Arjan van de Graaf directeur

www.zuidfacilitair.nl

bottom of page